Termékek - Téradatbázisok Magyarországra

Vektoros és raszteres térképállományok Magyarországra

Országos szintű közigazgatási és úthálózati, valamint utca szintű részletes vektoros és raszteres térképeket biztosítunk az ön számára is üzleti célú területi elemzéseihez, térinformatikai rendszereihez.

Területi egységhez, címekhez köthető, vagy térbeli koordinátával rendelkező adatok rendszerezése, csoportosítása, majd elemzése csak megfelelő vektoros alaptérkép használatával valósítható meg hatékonyan. Az elemzési eredmények térképi megjelenítése, az összefüggések bemutatása – főként településen belül, akár utca szinten – sokkal  beszédesebb egy jó minőségű, a tájékozódást segítő szerkesztett raszter alaptérkép használatával.

Válassza mindig a céljaihoz leginkább illeszkedő adattartalmú és méretarányú szerkesztett vektor vagy raszter térképeket. Ebben segítünk térinformatikai adatbázisainkkal és térképi termékeinkkel Magyarországra. A megfelelő alaptérkép kiválasztásához kérje munkatársaink segítségét »

Megvásárolható térképek és adatbázisok

Cím- és logisztikai adatbázisok Magyarországra

Közterület és címtörzs adatbázisok Magyarországra, logisztikai és navigációs fejlesztéseket támogató alapadatbázisok folyamatos frissítéssel Magyarország teljes területére egységes szerkezetben.

A címnyilvántartások – az ügyfelekhez / partnerekhez kapcsolódó címek – egységes kezelése elengedhetetlen a jó döntéstámogatási rendszerben. Az egységes adatkezelés alapfeltétele valamilyen egységes szerkezetű, folyamatosan frissített és karban tartott cím referencia adatbázis használata.

logisztikai és járatoptimalizálási feladatok ellátása, a tényleges elérési utak és idők ismerete, vagy a KRESZ szabályok és a korlátozások  megfelelő ismerete a navigációs információkat tartalmazó alapadatbázisok használatával valósítható meg.

Válassza mindig a céljaihoz leginkább illeszkedő adattartalmú és adatmélységű alapadatbázist. Ebben segítünk térinformatikai adatbázisainkkal és térképi termékeinkkel Magyarországra. A lehetőségek megismeréséhez lépjen kapcsolatba velük »

Valamennyi térkép és adatbázis folyamatosan frissített. A térképek és adatbázisok ára a lefedett terület nagyságától és az adatok részletességétől függ. A vektoros térképek EOV vagy WGS84 vetülettel, MapInfo.tab vagy ESRI.shape formátumban rendelhetők.

Mintaelemzések és felhasználási lehetőségek

 • POI adatbázis üzleti döntéstámogatáshoz

  Egy POI adatbázis (Points of Interest) - érdekes és fontos helyek adatbázisa - nem csak szolgáltatáskereső és navigációs alkalmazásokban használható hatékonyan egy-egy helyszín megtalálására, hanem az üzleti döntéshozatali folyamatokat is támogathatja. POIX adatbázis felhasználási lehetőségei…
 • Régióközpontok elérhetősége Magyarországon

  Egy térség fejlődési potenciálját annak elérhetősége is meghatározza. A DSMMátrix adatbázis minden magyarországi településre és irányítószám körzetre tartalmazza annak elérési adatait minden más magyarországi településtől / irányítószámtól. A térképes adatelemző és adatvizualizációs eszközök - pl.…
 • Magyarország térképek – 2017 őszi adatbázis frissítések

  Már megvásárolhatók Magyarország vektoros és raszter térkép-sorozatainak legújabb 2017 őszi kiadásai. Házszámos vektoros utcatérképek, országos közigazgatási és úthálózati térképek, térképészetileg szerkesztett raszter térképek, mindez egy adatforrásból folyamatos változáskövetéssel. Térképi rétegek és adattartalmuk…
 • POI adatbázis üzleti elemzésekhez

  Számos olyan üzleti térinformatikai elemzés van, ahol egy egységes POI (Point of Interest) adatbázis hathatós segítséget nyújt a rendelkezésre álló adatok tematikus és helyfüggő elemzéséhez térképi megjelenítéséhez. POS terminálok  - közösségi adatgyűjtés Egy ilyen…
 • Arany János Emlékév – utcanevek, POI-k tükrében

  Idén ünnepeljük Arany János születésének 200. évfordulóját. Az ünnepségsorozat részeként a Petőfi Irodalmi Múzeum gondozásában a napokban indul útnak az "Arany 200 busz" interaktív vándorkiállítása. A kiállítás része egy térkép, mely megmutatja Arany János életútjának…