Számos iparágban a legkülönbözőbb feladatok megoldására készítünk olyan komplex térinformatikai fejlesztéseket, melyek hatékonyan segítik a döntés-előkészítési, elemzési és ellenőrzési folyamatokat, akár önálló modulként, akár nagyobb vezetői információs rendszerbe ágyazva.

A fejlesztés folyamata

A fejlesztés mindig egy konzultációval indul, ahol – minden kötelezettség nélkül – átbeszéljük az ön elképzeléseit és a megvalósítás lehetséges módjait, a meglévő rendszerek és technikai paraméterek kötöttségeit, a fejlesztés várható időtartamát és az elvárt eredményeket, közreműködéseket. Elkészítjük az előzetes árajánlatot, ütemezési- és költségtervet.

1. Rendszerterv készítés, árajánlat

Sikeres konzultációt követően elkészítjük a funkcionális rendszertervet, ütemtervet és a kapcsolódó árajánlatot.

2. Szerződéskötés

Az elfogadott rendszerterv a vállalási szerződés alapja, mely minden lényeges tartalmi és időbeli megkötést tartalmaz.

3. Fejlesztés

Az aláírt szerződés mellékletét képező rendszerterv szerint indul meg a fejlesztés az ott rögzített ütemtervnek, vállalási szakaszoknak megfelelően.

4. Tesztelés

A fejlesztés során – annak volumenétől függően – köztes egyeztetéseket tartunk, ahol ön nyomon követheti a fejlesztés alakulását, a kitűzött céloknak való megfelelést.

5. Rendszerátadás

A tesztidőszak sikeres zárását követi a fejlesztés végső szakasza a rendszer telepítése, beüzemelése.

6. Oktatás, terméktámogatás

Szerződés szerint vállaljuk a rendszer végfelhasználóinak és – szükség szerint – üzemeltetőinek oktatását, betanítását. Igény szerint a bevezetés időszakában további konzultációs lehetőséget is biztosítunk.