Az integrálható térinformatikai modulok célja, hogy a saját térinformatikai szoftverrel, vagy egyedi fejlesztésű rendszerrel rendelkező felhasználók egyszerűen és hatékonyan – szabvány szolgáltatások használatával – érhessék el adatbázisainkat és térképi termékeinket a forrásadatbázisok / alapadatbázisok megvásárlása nélkül.

Geokódolás

Az általános webes, vagy speciálisan MapInfo szoftverhez fejlesztett geokódoló szolgáltatás saját rendszerbe integrálásával nincs szükség az alap címadatbázis és a geokódoló algoritmus (szoftver) megvásárlására. Az előfizetői időszakban ön mindig a legfrissebb adatbázist éri el, a szolgáltatás a mi szervereinkről fut. Önnek nincs feladata az adatbázis és a szoftver karbantartásával, frissítésével, csak a paraméterezett eredmény jelenik meg az ön gépén vagy szolgáltatásában.

A geokódolásról bővebben »

Térképszolgáltatás

Az általános webes, vagy speciálisan MapInfo szoftverhez fejlesztett térképszolgáltatás lehetővé teszi a GeoX házszám mélységű Magyarország térképeinek szabvány WMS vagy TMS szolgáltatással történő elérését.

Önnek nincs feladata a térképi állományok frissítésével, szerkesztésével, csak a paraméterezett eredmény jelenik meg az ön gépén vagy szolgáltatásában.

A térképszolgáltatásról bővebben »

Adatbázis szolgáltatás

Adatbázis szolgáltatásaink elsősorban környezettanulmányok, egyedi navigációs vagy szakterületi webes szolgáltatásokhoz nyújtanak elemzési alap- és háttéradatbázisokat. Egyedi adatbázis leválogatásokat biztosítunk címekhez rendelhető alap statisztikai – GeoIndeX – és POI adatbázisainkból.

A GeoIndex adatbázisokról bővebben »

Ismerje meg önállóan használható, vagy saját alkalmazásokba illeszthető szolgáltatás fejlesztéseinket!