Közterületnév adatbázis Magyarországra

Sociology Essay On Presidential Election 2008 http://www.pcy0515.com/doctoral-thesis-in-educational-management/ doctoral thesis in educational management Az “Országos utcatörzs”  Magyarország teljes közterületnév- és címadatbázisa. A felhasználói igényekhez igazodóan különböző adatmélységgel – utcanévtől, házszámon át egész az egyedi koordináta adatokig – tartalmazza MINDEN magyar település utcaneveit és házszám adatait. 

http://adsolvemedia.com/?p=ad-agency-business-plan

http://akada.org/poems-on-homework/ poems on homework Az ügyféladatbázisok hatékony kezeléséhez elengedhetetlen a a christian homework help site címadatok egységes szerkezetben történő tárolása –  ideális esetben – egységes adatfelvétele is. A címek egységesítése http://csharpbuddy.com/compare-and-contrast-essays-for-high-school/ compare and contrast essays for high school referencia adatbázis használatával biztosítható a leghatékonyabban. Az Országos utcatörzs adatbázis ebben nyújt segítséget.

advanced higher art essay help Az adatbázisok azonos felépítésűek csak adattartalmuk részletessége különböző. Az adatbázisok bármikor bővíthetők, kiegészíthetők a részletesebb adattartalommal.

get Használja ügyféladatbázisai egységesítéséhez referencia adatbázisként a folyamatosan karban tartott közterület és címadatbázisainkat, legyen szó előfizetőkről, klubkártya tulajdonosokról, vagy akár kereskedelmi partnereiről, ügyfeleiről.

Adattartalom szerinti árkategóriák Ár (HUF) + ÁFA Éves követési díj
Közterület 1 adatbázis 800 000 Ft 400 000 Ft
Közterület 2 adatbázis 1 800 000 Ft 720 000 Ft
Közterület 3 adatbázis 3 000 000 Ft 1 200 000 Ft

http://rockexim.com/custom-college-papers/

essay mill discount code Igény esetén az adatbázisokból előzetes egyeztetés alapján mintaadatokat küldünk az adatbázis szerkezet és a saját rendszerbe illeszthetőség ellenőrzésének érdekében.

georgetown application essays 2015 Keresse munkatársainkat »

Egyedi azonosító

Write essay for me A közterület adatbázis minden eleme egy időben állandó egyedi azonosítóval ellátott, így biztosítva az időbeli változások (pl.: átnevezések) követhetőségét az adatbázis frissítések során.

Formátum

http://foodland-stbarth.com/help-me-make-a-thesis-statement/ help me make a thesis statement A Közterület referencia adatbázisok az egyszerű használhatóság és beépíthetőség érdekében tab szeparált   http://inditernational.com/personal-statement-essay-for-medical-school/ personal statement essay for medical school .txt formában kerülnek szállításra. Igény esetén az adatbázist  az alap formátumtól eltérő formában (pl.:  term papers good teacher .xlsx, .csv) is szállítjuk.

Szállítás és minta

link Az adatbázis szállítása a megrendeléstől számított http://www.bcuto.ch/?essay-admission-harvard essay admission harvard két munkanapon belül megtörténik az előzetesen egyeztetett módon.

http://www.freibadbeberrohrsen.de/?bipolar-disorder-papers Igény esetén az adatbázisból előzetes egyeztetés alapján mintaadatokat küldünk az adatbázis szerkezet és a saját rendszerbe illeszthetőség vizsgálhatóságának érdekében.

computer games essay Lépjen kapcsolatba velünk »

http://www.regobuy.com/buy-university-coursework/ buy university coursework Adattartalom http://pikselartphoto.com/how-to-write-college-admission-essay-300-word/ how to write college admission essay 300 word my essay Közterület adatbázisok
mezőszerkezet Közterület 1 Közterület 2 Közterület 3
lefedettség Magyarország
felhasználás referencia
Megye  ✔  ✔  ✔
Településnév  ✔  ✔  ✔
Településrész név  ✔  ✔  ✔
Irányítószám  ✔  ✔  ✔
Közterület neve  ✔  ✔  ✔
Közterület típusa  ✔  ✔  ✔
Legkisebb házszám  ✔  ✔
Legnagyobb házszám  ✔  ✔
Egész házszám
Házszám alábontás
Xmin  ✔
Xmax  ✔
Ymin  ✔
Ymax  ✔
X
Y
Közterület minőségkód  ✔  ✔  ✔
Közterület egyedi azonosító  ✔  ✔
Közterület régi neve  ✔  ✔
elemszám (kb.) 130 500 db

http://apt-online.ch/?is-homework-harmful-or-helpful-debate is homework harmful or helpful debate

http://feccoxpharma.com/2017/07/07/components-shape-and-requirements-to-the-roll-out/feed/?paged=2 Az Országos utcatörzs közterület referencia adatbázisai – a termékkörnek megfelelő adatmélységben – tartalmazzák az utcaneveket és a házszámadatokat, valamint az azokhoz kapcsolódó koordináta adatokat. A címadatok tárolása a jelenleg érvényben lévő, hivatalos szabályoknak megfelelő szerkezetben történik, így bármilyen szabványos címregiszterbe beilleszthető.

http://executive-telecom.com/wp-cms/category.php?asp=essayez-de-lui-mentir http://www.hotelsb.eu/who-can-help-me-write-a-paper-for-money/ who can help me write a paper for money Közterület 1 adatbázis

 • megyenév
 • településnév és településrész-név
 • irányítószám
 • a közterület neve
 • a közterület jellege (út, utca, tér, köz, stb.)
 • a közterület korábbi neve (ha ismert)
 • minőségkód (az elnevezés forrására utaló kód)
 • egyedi azonosító (időben állandó)

home page

http://mzoologia.uprrp.edu/?write-a-college-paper write a college paper Közterület 2 adatbázis

Közterület 1 adatbázis adattartalma,

kiegészítve

 • legkisebb házszám (minden közterülethez),
 • legnagyobb házszám (minden közterülethez),

adatokkal.

http://www.wmbp.edu.pl/?hire-a-business-plan-writer hire a business plan writer Közterület 3 adatbázis

Közterület 2 adatbázis adattartalma,

kiegészítve

 • a közterület befoglaló négyzet koordináta adatai (Xmin/Ymin és Xmax/Ymax).

Az Országos utcatörzs közterület és címadatbázis, cím mélységű adatbázisai tartalmazzák Magyarország MINDEN településének valós házszámadatait (egész házszámig) és az azokhoz tartozó koordináta adatokat is a közterület adatbázisokkal megegyező szerkezetben, de annál részletesebb adattartalommal. Budapestre ennél is részletesebb (házszám beszúrási pont) adatbázist is biztosítunk, mily egyedi fejlesztésekhez, speciális szerkezetű technikai címadatbázisok is megvásárolhatók.

A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

A közterület referencia adatbázisok elsősorban meglévő címadatbázisok egységesítéséhez, új címadatbázisok referencia adatbázisaként használhatók hatékonyan. Az adatbázisok nagy segítséget nyújthatnak minden olyan esetében, ahol fontos az írásmódok egységesítése, a különböző forrásból származó címek összefésülése, egységesítése.

A buy physics lab report Közterület 1 adatbázis egy rfid master thesis referencia utcanévjegyzéknek fogható fel, mely minden magyar település valamennyi hivatalos közterület elnevezését tartalmazza, a hivatalos címnyilvántartásokban szereplő formátumban.

Célterületek:

 • címtisztítás,
 • partnernyilvántartás,
 • ügyfélnyilvántartás,
 • adatbázis tisztítás,
 • egyéb.

A Közterület 2 adatbázis http://mystically.fr/dissertation-and-walk-through/ dissertation and walk through települési címjegyzékként használható, mely a közterületek megnevezésén túl tartalmazza az utcához tartozó legkisebb és legnagyobb házszámadatot is.

Célterületek:

 • körzetesítés,
 • körzetlehatárolás,
 • ügyfél és partnerbesorolás,
 • döntés-előkészítés,
 • térbeli elemzés,
 • egyéb.

A http://imnubi.com/?p=dissertation-philosophie-sur-le-desir Közterület 3 adatbázis a research paper térbeli referenciával rendelkező települési címjegyzék, mely koordináta adatainak köszönhetően térkép alapú felhasználásokhoz nyújt hatékony segítséget.

Célterületek:

 • címkeresés,
 • szomszédságok elemzése,
 • körzetbe esések vizsgálata,
 • egyéb.

Az Országos utcatörzs – közterület adatbázisai Magyarország minden településére, de eltérő részletességgel készülnek. Az Árkategóriák az adatrészletesség szerint változnak (lásd. technikai jellemzők fül).

Adattartalom szerinti árkategóriák Ár (HUF) + ÁFA Éves követési díj
Közterület 1 adatbázis 800 000 Ft 400 000 Ft
Közterület 2 adatbázis 1 500 000 Ft 480 000 Ft
Közterület 3 adatbázis 3 000 000 Ft 1 200 000 Ft

Ha önnek nagy mennyiségű rendszerezettlen címadata van, vállaljuk annak egységesítését, tisztítását is. A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »

Felhasználási lehetőségek és referenciák »

Mit tartalmaz az ár?

A Közterület referencia adatbázisok ára mindig a megrendelés időpontjában elérhető legfrissebb adatbázis szállítását, valamint az azt követő első frissítést is tartalmazza – adatbázis frissítések időpontjai.

Adatforrás és frissítés

A közterület adatbázisok forrásadatbázisa a DSM-10 vektoros utcatérkép. A közterületnév adatbázisok frissítése a forrástérkép frissítési ütemeihez illeszkedik. Kapcsolódó térinformatikai szolgáltatásainkat – címtisztítás, címvalidálás, geokódolás –  is a mindenkor elérhető legfrissebb közterület és címtörzsek használatával biztosítjuk.

Kérésre az adatbázisokból mintaállományt küldünk, az ön által választott településre. Válassza mindig a céljaihoz leginkább illeszkedő adattartalmú adatbázist. Kérdezze munkatársainkat »

Újdonságok a termékekkel kapcsolatban