Termékek - Téradatbázisok Magyarországra

Vektoros és raszteres térképállományok Magyarországra

Országos szintű közigazgatási és úthálózati, valamint utca szintű részletes vektoros és raszteres térképeket biztosítunk az ön számára is üzleti célú területi elemzéseihez, térinformatikai rendszereihez.

Területi egységhez, címekhez köthető, vagy térbeli koordinátával rendelkező adatok rendszerezése, csoportosítása, majd elemzése csak megfelelő vektoros alaptérkép használatával valósítható meg hatékonyan. Az elemzési eredmények térképi megjelenítése, az összefüggések bemutatása – főként településen belül, akár utca szinten – sokkal  beszédesebb egy jó minőségű, a tájékozódást segítő szerkesztett raszter alaptérkép használatával.

Válassza mindig a céljaihoz leginkább illeszkedő adattartalmú és méretarányú szerkesztett vektor vagy raszter térképeket. Ebben segítünk térinformatikai adatbázisainkkal és térképi termékeinkkel Magyarországra. A megfelelő alaptérkép kiválasztásához kérje munkatársaink segítségét »

Megvásárolható térképek és adatbázisok

Cím- és logisztikai adatbázisok Magyarországra

Közterület és címtörzs adatbázisok Magyarországra, logisztikai és navigációs fejlesztéseket támogató alapadatbázisok folyamatos frissítéssel Magyarország teljes területére egységes szerkezetben.

A címnyilvántartások – az ügyfelekhez / partnerekhez kapcsolódó címek – egységes kezelése elengedhetetlen a jó döntéstámogatási rendszerben. Az egységes adatkezelés alapfeltétele valamilyen egységes szerkezetű, folyamatosan frissített és karban tartott cím referencia adatbázis használata.

logisztikai és járatoptimalizálási feladatok ellátása, a tényleges elérési utak és idők ismerete, vagy a KRESZ szabályok és a korlátozások  megfelelő ismerete a navigációs információkat tartalmazó alapadatbázisok használatával valósítható meg.

Válassza mindig a céljaihoz leginkább illeszkedő adattartalmú és adatmélységű alapadatbázist. Ebben segítünk térinformatikai adatbázisainkkal és térképi termékeinkkel Magyarországra. A lehetőségek megismeréséhez lépjen kapcsolatba velük »