Térképszolgáltatás Magyarországra

Magyarország minden településének utcaszintű térképe az ön saját térinformatikai alkalmazásába illesztve. Egységes arculat, negyedévente frissített kiadás szabványos térképszolgáltatásokon (WMS, WMS-T, TMS) keresztül, akár címkeresővel is.


Alap-, vagy háttértérképet keres térinformatikai alkalmazásaihoz, elemzéséhez?

Az általunk üzemeltett WMS szolgáltatás használatával a GeoXRaszter utcaszintű házszámos Magyarország térkép tetszőleges térinformatikai alkalmazásban alkalmazható, a térképállomány megvásárlása nélkül.


Használja ki a szolgáltatás előnyeit! Ön egy egységes arculatú, negyedévente frissített térképet használhat Magyarország minden településére anélkül, hogy az állományok tárolásával és frissítésével külön foglalkoznia kellene. 

Terkepszolgaltatas-Magyarorszag-webes

A bemutató felület eléréséhez kattintson a képre!

A szolgáltatás elsődleges célja, hogy ön saját alkalmazásába építve használhasson egy folyamatosan karbantartott, egyedi arculatú online Magyarország térképet (áttekintőtől az utca szintig) az adatbázis tényleges megvásárlása nélkül.

WMS szolgáltatás alaptérképe

A szolgáltatás alapja a GeoXRaszter térképsorozat, mely 11 méretarányra, az adott nagyítási szintnek megfelelő adattartalommal rendelkező képekből áll. A szolgáltatás a cégünk által üzemeltetett térképkiszolgálón keresztül érhető el szabványos WMS (OGC Web Map Service) szolgáltatáson keresztül.

A térképszolgáltatás használatával önnek egy negyedévente frissített tartalmú, egységes arculatú, utcaszintű térkép áll rendelkezésére, bármilyen térképi alapú munkát végezzen, vagy szolgáltatást nyújtson. A térkép adattartalma, arculata egy klasszikus várostérkép arculatával egyezik meg, ezzel segítve a felhasználók tájékozódását legyen szó kereskedelmi, turisztikai vagy akár műszaki tartalmak megjelenítéséről.

Kérdezze munkatársunkat

Kapcsolódó szolgáltatások

A térképszolgáltatás mellett, azonos alapadatbázis felhasználásával az alábbi térképi szolgáltatásokat s biztosítjuk:

  • címkereső funkció (valamennyi magyar településre),
  • koordinátakereső és-megjelenítő funkció (EOV és WGS84),
  • geokódoló szolgáltatás,

A térképszolgáltatás használatával önnek nem kell külön bajlódnia háttértérképi adatok szerkesztésével, aktualizálásával, bonyolult térképdokumentumok összeállításával, ezeket mi elvégezzük ön helyett. A negyedéves frissítés lehetővé teszi a felhasználói észrevételek folyamatos elemzését és szükség szerinti átvezetését a térképre, valamint a változások folyamatos és ellenőrzött beépítését a térképbe.

Webes térkép szolgáltatás Magyarországra

Webes térképszolgáltatás Magyarországra

A WMS szolgáltatás használatával ön a GeoXRaszter térképet a legkülönbözőbb térinformatikai szoftverekben, térképes megjelenítő környezetben alkalmazhatja.

Ilyenek pl.: MapInfo, ArcGIS Server és Desktop, MapXtreme, Open Layers, vagy akár saját fejlesztésű környezetben is.

A GeoXRaszter térkép bemutató felülete

Hogy tesztelhesse a WMS térképszolgáltatás alaptérképét – GeoXRaszter térképet –  annak megjelenítési módját, valamint megismerhesse a beépíthető kapcsolódó térinformatikai szolgáltatásokat, látogasson el a terkep.varosterkep.hu oldalra.

A felület szabadon megtekinthető, a beépített térinformatikai szolgáltatások kipróbálhatók. A bemutató felületen megjelenő funkciók komplex termék- és szolgáltatáscsomagot jelentenek. A térképi megjelenítő és a kapcsolódó szolgáltatások elemenként, vagy összességében is megvásárolhatók, saját térinformatikai alkalmazásba illeszthetők.

A szolgáltatás igénybevételéhez, saját fejlesztői környezetbe való illesztéshez munkatársaink szakértő segítséget nyújtanak.

Kérdezze munkatársunkat

Megjelenítési környezetek

A szabványos WMS szolgáltatással elérhető GeoXRaszter térkép megjeleníthető:

  • MapInfo szoftverben,
  • ArcGIS Server és Desktop szoftverekben,
  • MapXtreme alkalmazásban,
  • OpenLayers alkalmazásban,
  • saját fejlesztésű webes környezetben.

Terméktámogatás

A szolgáltatás a cégünk által üzemeltetett térképkiszolgálón érhető el szabványos WMS (OGC Web Map Service) szolgáltatáson keresztül. Saját térképszolgáltató telepítésének és üzemeltetésének igénye esetén a térképcsempék is megvásárolhatók. A térképszerver és az infrastruktúra kiválasztásában szívesen nyújtunk tanácsot, segítünk a szolgáltatás telepítésében és beüzemelésében is.

Kérdezze munkatársunkat

Alap

50 000 Ft + Áfa

havonta
  • Desktopos alkalmazásba illesztve

Extra

75 000 Ft + Áfa

havonta
  • Internetes vagy internetes szolgáltatásba illesztve

A térkép és a térképszolgáltatás üzleti célú felhasználása csak a termék megvásárlása, illetve a licencfeltételek teljesítése esetén engedélyezett.

A szolgáltatásokhoz kapcsolódó hírek, újdonságok