Research Homework Effectiveness from gurus. The term paper season coming up? Are you among students who put off research and writing until the last day? If so, then you

Térképszolgáltatás Magyarországra

Acadustri provides expert http://www.spenta.edu/biography-writing-service/ and solutions including training and consultancy for pharmaceutical and academic research institutions. http://www.feew.es/?essay-should-developed-countries-help-developing-countries.Order paper online 8 hours.Research Paper Xml.Phd dissertation writing and editing Magyarország minden településének utcaszintű térképe az ön saját térinformatikai alkalmazásába illesztve. Egységes arculat, negyedévente frissített kiadás szabványos térképszolgáltatásokon (WMS, WMS-T, TMS) keresztül, akár címkeresővel is.


watch,Researcher + Writer + Proofreader, the combination of these three gives the perfect result. Where, the researcher can Alap-, vagy háttértérképet keres térinformatikai alkalmazásaihoz, elemzéséhez?

site - Proofreading and editing services from top specialists. Papers and essays at most attractive prices. Order a 100% original Az általunk üzemeltett WMS szolgáltatás használatával a GeoXRaszter utcaszintű házszámos Magyarország térkép tetszőleges térinformatikai alkalmazásban alkalmazható, a térképállomány megvásárlása nélkül.


http://www.geogroupeg.com/?help-on-dissertation-the-canon-and-feudal-law Service at PapersOwl. We offer Unlimited Support, 100% Plagiarism Free, Full Confidentiality, and On Time Delivery. Any type of Használja ki a szolgáltatás előnyeit! Ön egy egységes arculatú, negyedévente frissített térképet használhat Magyarország minden településére anélkül, hogy az állományok tárolásával és frissítésével külön foglalkoznia kellene. Discover how our Business Action Plan Sample can produce a powerful & compelling CV that secures the interviews you want and beats 100s of other applicants  

Terkepszolgaltatas-Magyarorszag-webes

A bemutató felület eléréséhez kattintson a képre!

A szolgáltatás elsődleges célja, hogy ön saját alkalmazásába építve használhasson egy folyamatosan karbantartott, egyedi arculatú online Magyarország térképet (áttekintőtől az utca szintig) az adatbázis tényleges megvásárlása nélkül.

WMS szolgáltatás alaptérképe

A szolgáltatás alapja a GeoXRaszter térképsorozat, mely 11 méretarányra, az adott nagyítási szintnek megfelelő adattartalommal rendelkező képekből áll. A szolgáltatás a cégünk által üzemeltetett térképkiszolgálón keresztül érhető el szabványos WMS (OGC Web Map Service) szolgáltatáson keresztül.

A térképszolgáltatás használatával önnek egy negyedévente frissített tartalmú, egységes arculatú, utcaszintű térkép áll rendelkezésére, bármilyen térképi alapú munkát végezzen, vagy szolgáltatást nyújtson. A térkép adattartalma, arculata egy klasszikus várostérkép arculatával egyezik meg, ezzel segítve a felhasználók tájékozódását legyen szó kereskedelmi, turisztikai vagy akár műszaki tartalmak megjelenítéséről.

Kérdezze munkatársunkat

Kapcsolódó szolgáltatások

A térképszolgáltatás mellett, azonos alapadatbázis felhasználásával az alábbi térképi szolgáltatásokat s biztosítjuk:

  • címkereső funkció (valamennyi magyar településre),
  • koordinátakereső és-megjelenítő funkció (EOV és WGS84),
  • geokódoló szolgáltatás,

A térképszolgáltatás használatával önnek nem kell külön bajlódnia háttértérképi adatok szerkesztésével, aktualizálásával, bonyolult térképdokumentumok összeállításával, ezeket mi elvégezzük ön helyett. A negyedéves frissítés lehetővé teszi a felhasználói észrevételek folyamatos elemzését és szükség szerinti átvezetését a térképre, valamint a változások folyamatos és ellenőrzött beépítését a térképbe.

Webes térkép szolgáltatás Magyarországra

Webes térképszolgáltatás Magyarországra

A WMS szolgáltatás használatával ön a GeoXRaszter térképet a legkülönbözőbb térinformatikai szoftverekben, térképes megjelenítő környezetben alkalmazhatja.

Ilyenek pl.: MapInfo, ArcGIS Server és Desktop, MapXtreme, Open Layers, vagy akár saját fejlesztésű környezetben is.

A GeoXRaszter térkép bemutató felülete

Hogy tesztelhesse a WMS térképszolgáltatás alaptérképét – GeoXRaszter térképet –  annak megjelenítési módját, valamint megismerhesse a beépíthető kapcsolódó térinformatikai szolgáltatásokat, látogasson el a terkep.varosterkep.hu oldalra.

A felület szabadon megtekinthető, a beépített térinformatikai szolgáltatások kipróbálhatók. A bemutató felületen megjelenő funkciók komplex termék- és szolgáltatáscsomagot jelentenek. A térképi megjelenítő és a kapcsolódó szolgáltatások elemenként, vagy összességében is megvásárolhatók, saját térinformatikai alkalmazásba illeszthetők.

A szolgáltatás igénybevételéhez, saját fejlesztői környezetbe való illesztéshez munkatársaink szakértő segítséget nyújtanak.

Kérdezze munkatársunkat

Megjelenítési környezetek

A szabványos WMS szolgáltatással elérhető GeoXRaszter térkép megjeleníthető:

  • MapInfo szoftverben,
  • ArcGIS Server és Desktop szoftverekben,
  • MapXtreme alkalmazásban,
  • OpenLayers alkalmazásban,
  • saját fejlesztésű webes környezetben.

Terméktámogatás

A szolgáltatás a cégünk által üzemeltetett térképkiszolgálón érhető el szabványos WMS (OGC Web Map Service) szolgáltatáson keresztül. Saját térképszolgáltató telepítésének és üzemeltetésének igénye esetén a térképcsempék is megvásárolhatók. A térképszerver és az infrastruktúra kiválasztásában szívesen nyújtunk tanácsot, segítünk a szolgáltatás telepítésében és beüzemelésében is.

Kérdezze munkatársunkat

Alap

50 000 Ft + Áfa

havonta
  • Desktopos alkalmazásba illesztve

Extra

75 000 Ft + Áfa

havonta
  • Internetes vagy internetes szolgáltatásba illesztve

A térkép és a térképszolgáltatás üzleti célú felhasználása csak a termék megvásárlása, illetve a licencfeltételek teljesítése esetén engedélyezett.

A szolgáltatásokhoz kapcsolódó hírek, újdonságok