Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com

Mintatérképek, elemzések – GeoX – CartoDB

Business Plan Of Amway Bárki számára szabadon elérhető térképek és mintaelemzések a CartoDB webes tematikus térképkészítő felületen. A mintatérképek és elemzések adatforrásai a GeoX Kft. térinformatikai adatállományai, illetve egyedi adatgyűjtések.

Utca szintű vásárlóerő térkép – kiemelt mutatók

Lakokornyezet-index-GeoX-CartoDB-2016

A 100×100 utca szintű vásárlóerő adatbázis kiemelt adatköreit bemutató térkép Budapestre és a vidéki nagyvárosokra.

Népszavazás 2016 – eredményességi térkép

http://www.otradny.org/?write-me-an-essay-cheap Write Me An Essay Cheap Nepszavazas-eredmenyesseg-GeoX-CartoDB-2016

Curt N The Dissertation A 2016 október 2. tartott országos népszavazás eredményességének áttekintő térképe.

CartoDB előnyei, használhatósága

A CartoDB egy – bárki számára szabadon elérhető – webes térképes publikációs felület, mely lehetőséget biztosít saját tematikus térképek feltöltésére, szerkesztésére és publikálására akár a nyilvánosság számára, akár zárt csoport részére, vagy csak saját célra.

Az adatok publikálásához szükség van egy vektoros térképi állományra, és a tematika alapjául szolgáló adatsorra. Ezek feltöltésével a térképi tematika, a cím és a jelmagyarázat már – bizonyos keretek és korlátok között –  már szabadon szerkeszthető, megosztható, publikálható.

GeoX Térképek és Adatforrások

A tematikus térképek a GeoX Kft. által készített és forgalmazott vektoros térinformatikai adatállományok és térképek, a kapcsolódó GeoIndeX üzleti térinformatikai elemzési adatbázisok, valamint egyedi adatgyűjtések eredményeinek felhasználásával készülnek. A térképek és adatbázisok forrásadatainak egy része – bárki számára szabadon elérhető, egy része megvásárolható.

A lehetőségekről kérdezze munkatársainkat »