Rólunk

http://www.pcy0515.com/writing-an-essay-for-college-application/|writing an essay for college application Minden, ami üzleti térinformatika

http://assendared.com/phd-dissertation-electrical-engineering/ writing scientific reports Alapadatoktól a komplex térinformatikai fejlesztésekig:

term paper linguistics Térinformatikai  thesis writer in delhi szolgáltatásaink adatbázisainkra alapozottan nyújtjuk, ezek http://shivam-intl.com/?assignment-film assignment film :

go to link

view Szolgáltatásainkat a felhasználói kérések és visszajelzések alapján, valamint a saját fejlesztési tapasztalataink figyelembe vételével  folyamatosan újítjuk meg, egészítjük ki. Ezen adatbázisok és szolgáltatások felhasználásával valósítjuk meg ügyfeleink egyedi térinformatikai how to write an college application letter fejlesztési elképzeléseit.

Kérdezze munkatársainkat!

http://childrensmuseum.com/?p=dissertation-on-bank Minden termékünkkel és szolgáltatásunkkal kapcsolatban munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Egyedi fejlesztési igényekkel kapcsolatban személyes konzultációval segítjük az igények és a lehetőségek feltérképezését, a megfelelő megoldás kiválasztását.

http://pghgrp.com/photo-assignment/ Amennyiben termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése van, vagy egyedi igényeihez igazodó alkalmazást fejlesztene és kérdései merülnek fel, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldjön üzenetet weboldalunkról közvetlenül, az alábbi form segítségével!

http://www.simoneproducts.com/gwinnett-county-schools-homework-help/

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

Egyedi megoldások

http://feccoxpharma.com/?attachment_id=22 Cégünk számos – különböző szakterületet érintő – térinformatikai megoldás megvalósításában vett részt az elmúlt 15 évben.

buying college papers A fejlesztések között egyaránt megtalálható védelmi célú tájékoztató alkalmazás, döntéstámogatást segítő térképes elemzési megoldás, vagy akár a marketinghatékonyság növelését biztosító területi összefüggéseket vizsgáló térképes megoldás.

go A fejlesztések megvalósítása során mindig a megrendelővel együttműködve keressük meg azt a megoldást, mely a kitűzött célokhoz – és szükség esetén – a meglévő informatikai rendszerekhez leginkább illeszthető.

Egyedi megoldásokról bővebben

Termékfrissítések

Valamennyi forgalmazott térinformatikai termékünket – vektoros és raszter Magyarország térképek, utcanév, cím- és helyadatbázisok –  valamint az azokra épülő térinformatikai szolgáltatásainkat rendszeresen frissítjük. A frissítés egyaránt jelenti a változások követését, valamint az új térképi elemek átvezetését.

Termékkörtől függően az adatbázis frissítések negyedévente, félévente vagy évente történnek.

Termékfrissítések ütemezése

Térinformatikai megoldások és K+F

Az internet és a mobil eszközök térnyerésével párhuzamosan folyamatosan keressük azokat az új lehetőségeket, melyek segítségével és a térinformatika adottságainak kihasználásával biztosítanak megoldást ügyfeleink problémafelvetéseire.

Hazai és nemzetközi pályázatokon való részvétellel, nemzetközi együttműködésekkel folyamatosan dolgozunk olyan térinformatikai megoldások fejlesztésén, melyekkel hatékonyabbá tehető a nagy mennyiségű üzleti- és ügyféladat elemzése. Az így fejlesztett vagy kidolgozott új térinformatikai megoldások alternatív eszközöket biztosítanak a döntéshozatali, és elemzési folyamatokban.

GeoIndeX - Üzleti térinformatika

A hatékony ügyfélkezeléshez szükséges, a területi különbségeket figyelembe vevő adatbázisok előállítása, és azokra alapozott elemzési eszközök régiótól az utca szintig. tovább »

DinNAV - Dinamikus navigáció

A mobil eszközök nyújtotta lehetőségek összekapcsolva a közösség erejével a területi adatokban rejlő információk kinyerésére, és többre…, tovább »

OpinHU - Webes tartalomelemzés

Adatbányászat és adatelemzés nyelvtechnológiai eszközök használatával egyszerre több nyelvre is, tovább »

Surveycloud

Mobil eszközökön futó adatgyűjtő és elemző alkalmazás magas szintű minőség biztosítással. Online/offline terepi adatgyűjtés, gyors adatfeldolgozás, azonnali  kiértékelési lehetőség, folyamatos ellenőrizhetőség, tovább »

SwiftRoutes

Útvonal-optimalizálás, többpontos-navigálás, a bejárandó célcímek túrákba szervezése, akár több telephelyről, több járművel egyszerre, egy projektbe szervezve, tovább »

Fusepool P3 - 2014

A Fusepool fejlesztés tapasztalatai alapján a nyelvtechnológia és az adatvizualizáció lehetőségeinek további kutatása a webes tartalomelemzés területén.

EURADIN - 2010

Európai címadat infrastruktúra projekt az európai címek egységes kezelésére.

SOPCAWIND - 2012

Szoftverfejlesztés a szélfarmok optimális helyének kiválasztásához és elemzéséhez, tovább »

Fusepool - 2013

Adatbányászat, tartalomelemzés és -kiértékelés a nyelvtechnológiai eszközök és adatvizualizációs módszerek lehetőségeinek összekapcsolásával.