Rólunk

Minden, ami üzleti térinformatika

Alapadatoktól a komplex térinformatikai fejlesztésekig:

  • Országos utcatörzs – közterület és cím-adatbázisok Magyarországra,
  • ArcMagyarország – vektoros közigazgatási és közút-hálózati térkép Magyarországra,
  • DSM-10 – vektoros házszámos utcatérképek Magyarországra,
  • GeoXRaszter – vektoros utcatérképek Magyarországra
  • DSMRoute és DSMMátrix – elérési út-idő és közlekedési szabály adatbázisok Magyarországra,
  • ArcAdat és 100×100 – vonzáskörzet és lakókörnyezeti elemzési alapadatbázisok Magyarországra,

Térinformatikai szolgáltatásaink adatbázisainkra alapozottan nyújtjuk, ezek:

Szolgáltatásainkat a felhasználói kérések és visszajelzések alapján, valamint a saját fejlesztési tapasztalataink figyelembe vételével  folyamatosan újítjuk meg, egészítjük ki. Ezen adatbázisok és szolgáltatások felhasználásával valósítjuk meg ügyfeleink egyedi térinformatikai fejlesztési elképzeléseit.

GeoX-tevekenysegek-2017

Közösségi megjelenések

Facebook CartoDB youtube_logo

Kérdezze munkatársainkat!

Minden termékünkkel és szolgáltatásunkkal kapcsolatban munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Egyedi fejlesztési igényekkel kapcsolatban személyes konzultációval segítjük az igények és a lehetőségek feltérképezését, a megfelelő megoldás kiválasztását.

Amennyiben termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése van, vagy egyedi igényeihez igazodó alkalmazást fejlesztene és kérdései merülnek fel, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, vagy küldjön üzenetet weboldalunkról közvetlenül, az alábbi form segítségével!

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

 

Név *

E-mail cím *

Üzenet

Ellenőrző kód captcha

Egyedi megoldások

Cégünk számos – különböző szakterületet érintő – térinformatikai megoldás megvalósításában vett részt az elmúlt 15 évben.

A fejlesztések között egyaránt megtalálható védelmi célú tájékoztató alkalmazás, döntéstámogatást segítő térképes elemzési megoldás, vagy akár a marketinghatékonyság növelését biztosító területi összefüggéseket vizsgáló térképes megoldás.

A fejlesztések megvalósítása során mindig a megrendelővel együttműködve keressük meg azt a megoldást, mely a kitűzött célokhoz – és szükség esetén – a meglévő informatikai rendszerekhez leginkább illeszthető.

Egyedi megoldásokról bővebben

Termékfrissítések

Valamennyi forgalmazott térinformatikai termékünket – vektoros és raszter Magyarország térképek, utcanév, cím- és helyadatbázisok –  valamint az azokra épülő térinformatikai szolgáltatásainkat rendszeresen frissítjük. A frissítés egyaránt jelenti a változások követését, valamint az új térképi elemek átvezetését.

Termékkörtől függően az adatbázis frissítések negyedévente, félévente vagy évente történnek.

Termékfrissítések ütemezése

Térinformatikai megoldások és K+F

Az internet és a mobil eszközök térnyerésével párhuzamosan folyamatosan keressük azokat az új lehetőségeket, melyek segítségével és a térinformatika adottságainak kihasználásával biztosítanak megoldást ügyfeleink problémafelvetéseire.

Hazai és nemzetközi pályázatokon való részvétellel, nemzetközi együttműködésekkel folyamatosan dolgozunk olyan térinformatikai megoldások fejlesztésén, melyekkel hatékonyabbá tehető a nagy mennyiségű üzleti- és ügyféladat elemzése. Az így fejlesztett vagy kidolgozott új térinformatikai megoldások alternatív eszközöket biztosítanak a döntéshozatali, és elemzési folyamatokban.

GeoIndeX - Üzleti térinformatika

A hatékony ügyfélkezeléshez szükséges, a területi különbségeket figyelembe vevő adatbázisok előállítása, és azokra alapozott elemzési eszközök régiótól az utca szintig. tovább »

DinNAV - Dinamikus navigáció

A mobil eszközök nyújtotta lehetőségek összekapcsolva a közösség erejével a területi adatokban rejlő információk kinyerésére, és többre…, tovább »

OpinHU - Webes tartalomelemzés

Adatbányászat és adatelemzés nyelvtechnológiai eszközök használatával egyszerre több nyelvre is, tovább »

Surveycloud

Mobil eszközökön futó adatgyűjtő és elemző alkalmazás magas szintű minőség biztosítással. Online/offline terepi adatgyűjtés, gyors adatfeldolgozás, azonnali  kiértékelési lehetőség, folyamatos ellenőrizhetőség, tovább »

SwiftRoutes

Útvonal-optimalizálás, többpontos-navigálás, a bejárandó célcímek túrákba szervezése, akár több telephelyről, több járművel egyszerre, egy projektbe szervezve, tovább »

Fusepool P3 - 2014

A Fusepool fejlesztés tapasztalatai alapján a nyelvtechnológia és az adatvizualizáció lehetőségeinek további kutatása a webes tartalomelemzés területén.

EURADIN - 2010

Európai címadat infrastruktúra projekt az európai címek egységes kezelésére.

SOPCAWIND - 2012

Szoftverfejlesztés a szélfarmok optimális helyének kiválasztásához és elemzéséhez, tovább »

Fusepool - 2013

Adatbányászat, tartalomelemzés és -kiértékelés a nyelvtechnológiai eszközök és adatvizualizációs módszerek lehetőségeinek összekapcsolásával.