Projektinformáció

http://www.aftlv.com/dissertation-writers-needed/ dissertation writers needed academic history essay A SURVEYCLOUD egy mobil eszközökön futó, helyszíni kérdező, és terepi adatgyűjtő alkalmazás, mely nagymértékben lerövidíti az adatfeldolgozás folyamatát, csökkentve az adatfelviteli hibákat, és növelve az ellenőrzés hatékonyságát.

music essay writing

http://www.montebovi.net/?writing-for-the-web
Típus  K+F
Platform  Webes, Mobil
Iparág / szakterület  Piackutatás, terepi adatgyűjtés
GeoX termék / szolgáltatás  Alkalmazásfejlesztés
Megrendelő  Saját fejlesztés
Nyilvános elérés  www.surveycloud.eu

http://salon-cvetov.kz/who-can-write-a-research-paper-for-me/ who can write a research paper for me

click

Fejlesztési cél

http://www.tuzlaorganizasyon.net/utep-creative-writing/ utep creative writing A SURVEYCLOUD elsődleges célja, hogy meggyorsítsa és megkönnyítse a terepi adatgyűjtést, a személyes megkereséseken, kérdőíves kérdezéseken alapuló pl.: közvélemény- és piackutatási folyamatokat.

http://euskalnatura.net/?p=christmas-tree-writing-paper

anyone ever use an essay writing service A szerver-kliens alkalmazás lehetővé teszi a folyamatos kommunikációt és adatszinkronizálást a külső helyszínen dolgozó munkatársak és a központban ülő, a feladatokat kiosztó és ellenőrző személyek között.

enter

ut application essay A terepi adatgyűjtéshez használt kérdőívek egyedileg létrehozhatók, szerkeszthetők, ezzel biztosítva azok személyre szabhatóságát. A beépített ellenőrzési algoritmusokkal jelentősen csökkenthető a hibásan kitöltött kérdőívek száma, valamint az adatszinkronizálással szinte nullára csökkenthető az utólagos adatfeldolgozásra fordítandó idő.

merchant of venice essay help

Mintaképek az alkalmazásból

do high school students have too much homework

Webes kérdőív készítő és ellenőrző felület

http://containerhomesandmore.com/research-paper-on-insurance/ research paper on insurance Weben keresztül elérhető, egyedi kérdőív összeállító felület, melyen keresztül a legegyszerűbb feleletválasztós kérdőívtől kezdve az összetett, ellenőrző kérdéseket is tartalmazó, képpel, videóval, hanganyaggal kiegészített egyedi kérdéssorát is összeállíthatja.

buying a dissertation

Ellenőrzési lehetőségek

i need help with my world history homework Adatfeltöltési sebesség és valós térbeli pozíció ellenőrzési lehetőség a csalások és hibázások minimálisra csökkentése érdekében. Online adatkapcsolat esetén folyamatos szinkronizálás lehetősége, belső ellenőrzési lehetőségek:

essay simple order
  • folyamatos monitorozás lehetősége, mind a térbeli pozícióra, mind a kérdőív kitöltöttségére,
  • csalások visszakövetése a tracklog ellenőrzésével – Valóban járt-e a kérdező a számára kiosztott helyen, címen?

http://www.pasqualesportiello.com/best-resume-writing-services-nj-wayne/ best resume writing services nj wayne

http://saharatravelservices.com/sandel-what-money-shouldnt-buy-essay/

Mobil kérdező felület

http://www.grantsenterprises.com/pay-someone-to-write-essays/ pay someone to write essays Térbeli pozícióval (GPS koordináta)/ tracklog-gal (útvonal rögzítés) is kiegészíthető, külső helyszíni / terepi adatfelviteli lehetőség, online vagy offline üzemmódban, adatszinkronizálással. Előre elkészített kérdőívek helyszíni adatfeltöltése a csalás és a téves adatfelvétel kockázatának minimálisra csökkentésével.

view

go site

Javasolt felhasználási területek

  • Ad-hoc felmérés – gyors, egyszerű kérdőívkészítéssel, saját eszközökön futtatva
  • Tömeges adatfelvétel – egységes kérdőív, legördülő, vagy választólistákkal, ellenőrző kérdésekkel, kép, videó, GPS pozíció rögzítési lehetőséggel.
  • Utcai kérdezések, címen történő kérdezések – egységes kérdőívezés, folyamatos monitorozás, párhuzamos adatfeldolgozási, kiértékelési lehetőség.

http://luxwarranty.com/dissertation-method/